Geheim project numero één.

Een laptophoes.

Geheim, omdat het een afscheidskadootje was voor een collega die een jaar naar Zweden trekt.

Numero één, omdat er nog projecten gaan volgen.

Maar eerst : de laptophoes!

gemaakt voor een 15″ macbook pro, maar voor de foto’s steekt er een 13″ in de sleeve

aaaaah zo fier dat de flap mooi overeenkomt met de tekening in de stof

 

En afgewerkt met een typisch wentiti knop-rekker systeem, zoals de slabjes

Voor het patroon heb ik mij geïnspireerd op deze en deze tutorials, maar ik heb er mijn eigen ding van gemaakt.

Over het stofje heb ik geen seconde getwijfeld. Instant verliefdheid toen ik de stof zag bij Vermiljoen, maar wegens ‘uitverkocht’ besteld bij Bambiblauw. De oranje binnenkant komt van bij Koekepeertje. De gewatteerde vulling van bij Stoffenidee.

Deze keer heb ik het lumineuze idee gehad om mijn stappen en afmetingen ook op te schrijven (iets wat ik elke keer plan te doen, maar telkens weer vergeet). Momenteel is het een hoopje gekribbel en wat tekeningskes. Maar als er interesse is voor het patroon/de tutorial, dan wil ik dat ook wel eens deftig uitschrijven. Wat denkt ge?

10 reacties op “laptophoes

    • wentiti zegt:

      of een hoes voor je mac-scherm! Heb ik ook eens voor Tom gemaakt in camera-stof. Dat doet me eraan denken dat ik dat nog eens moet posten

  1. sneksniltje zegt:

    Echt goed gelukt! En wow, zo knap dat die tekening doorloopt, zoiets lukt me tot nu toe nog niet. Enkele dagen geleden onze laptop besteld, dus dit komt als geroepen ! Een (nederlandstalige) tutorial zou dus heel dankbaar aangenomen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *