Je kent het wel, La Maison Victor, dat patronenmagazine waar iedereen het over heeft.
Ik was precies weer de laatste die er één kocht, maar ben wel al grote fan. Ik snap meteen de hetze rond het magazine: 8 patronen voor 7,95euro, duidelijke werkbeschrijvingen, én dan nog eens in het Nederlands.
Ik kocht de herfsteditie van 2014 en was op slag zot van de ‘leather sweater’. De fake lederen schouderstukjes heb ik wel vervangen door boordstof. Jammergenoeg bleek maat 104 nog net iets te groot voor mijn 3,5 jarige, zeker aan de schouders, dus de trui zal nog even in de kast blijven liggen. Hopelijk is dat okerkleur volgend jaar ook nog “in”!

DSCF1971

DSCF1979 DSCF2300

DSCF2012

DSCF2301

DSCF1986

patroon: La maison Victor (herfst 2014) – Leather sweater
stof: Stoffen van Leuven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *