Waar een pedagogische studiedag al niet goed voor is…  Lissa kwam logeren en mocht zelf kiezen hoe ze haar dagje qualitytime met de meter zou invullen. Shoppen, gaan zwemmen,… maar ze koos iets anders. “Wil jij mij leren stikken meter?” “Tuurlijk Liesje”, zo gezegd zo gedaan! Een simpel patroon voor een keukenschortje vonden we hier, stofjes kiezen uit mijn voorraad en we konden eraan beginnen.

Garen vervangen, nieuw spoeltje steken, steek kiezen, en gaan. Ze was er snel mee weg, en stikte wonderwel nog redelijk recht ook. Niet slecht voor een (bijna) 9jarige. Ikzelf ook fier natuurlijk en stiekem dacht ik ‘hmm opvolging voor wentiti verzekerd!’
Voor haar verjaardag komende zaterdag heb ik iets speciaals in gedachten, deze dames zitten alvast mee in’t complot 😉 happy birthday Liesje!

photo (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *