De wentiti blog is eindelijk online! Vanaf vandaag kunnen jullie een stukje meevolgen wat wentiti allemaal uitspookt. Wat ik allemaal zal neerpennen is voor mezelf nog een beetje een raadsel maar mijn creaties en hersenspinsels over naaien en breien zullen in ieder geval centraal staan. Kans is groot dat er zo nu en dan iets over kindertjens zal verschijnen, want aan kindjes in wenti’s leven geen tekort: 3 schatten van mete- en petekindjes en in april een eigen petoeterke!

En dan nu een staande ovatie voor de 2 (chinese) vrijwilligers zonder wie deze blog het levenslicht nooit had gezien: Bart Claeys die het o-zo-mooie design heeft ontwikkeld en Tom Leuntjens, die ervoor gezorgd heeft dat alles hier draait zoals het hoort! Beide heren staan ook in voor het design en de ontwikkeling van de toekomstige wentiti-webshop! Waarvoor eeuwige dank!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *