Als ik op zoek ga naar nieuwe katoenen stofjes kom ik bijna altijd terecht bij dezelfde designers: Michael Miller, Petit Pan, Kokka en Robert Kaufman. Die laatste blijft toch mijn all time favorite, vooral voor kinderstofjes: varkens, olifanten, leeuwen, schapen, cicustaferelen, uiltjes, bloemetjes, altijd in mooie, felle, contrasterende kleuren. Denk dat toch wel 80% van mijn stoffencollectie van Kaufman is.

Elke keer als er een nieuwe Kaufman in de bus valt, kriebelt het om er meteen een dekentje en kaphanddoek van te maken.
Snel op zoek gaan naar bijpassende kleurtjes paspel, handdoekstof of zachte langharige fleece ét voila!

Misschien moet ik ‘ns een aparte pagina maken waar al m’n stofjes opstaan?

 

 

Een reactie op “varkentjes

  1. Loes zegt:

    Hey Wentiti! Ik ben een manier aan het zoeken om zelf labels te maken of om er te bestellen. Waar heb jij je geweldige labeltjes gehaald? Ik denk dat Tom zei dat je zelf het logo gemaakt had, super!
    Groetjes aan je mannen!
    Loes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *