het is de laatste maanden wat stillekes op het wentiti-front…
En dat komt omdat het op dat andere front, het thuisfront, allemaal wat drukker is dan normaal. We zijn begonnen aan de afbraakfase van ons nieuw huis (want om te renoveren moet ge eerst afbreken) en dat gebeurt allemaal niet vanzelf. En als er dan al wat tijd “over” is, krijgt onze miniman uiteraard voorrang voor extra quality time.

Andere reden waarom er tegenwoordig weinig uit de naaimachine rolt is de laaaaaangverwachte webshop. We zijn eraan aan’t werken, manlief en mezelf, tussen de soep en de patatten weliswaar maar toch, er wordt aan gewerkt!

Daarom vergeven jullie het mij misschien, dat het effe wat stillekes is op wentiti?

Al gemerkt dat het nu wentiti.be is? En niet meer .com? de .commers komen wel nog automatisch op .be terecht, maar toch, pas het al maar aan op uw feed, of in de bookmarks!

Voor zij die mij niet willen vergeven: wat fotootjes van zeverlapjes die ik tussen de patatten en den dessert heb gemaakt

 

 

 

stofjes van Frau tulpe, koekepeertje en stoffenspektakel

patroontje: aangepaste versie van hier (meer afgerond, en ook meer afgebogen bovenaan)

3 reacties op “stillekes

  1. Barbara zegt:

    Zo tof, zeg! Ik kan helaas niet naaien maar heb wel een zeverend babymeisje… Weet er iemand waar ik iets gelijkaardigs kan kopen? Of wie mij er een paar kan maken tegen betaling? Ik en de wasmachine zullen u eeuwig dankbaar zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *