De zomer is weer in’t land, hoe lang is nog maar de vraag… maar een beetje zon is genoeg om het te doen zomeren in mijn hoofd. In al mijn optimisme ging ik op zoek naar een patroon voor zomerhoedjes, en dat vond ik hier .

Ideaal om kletskopkes mee te beschermen tegen de felle zon

IMG_8899.jpg
IMG_8880.jpg

Toegegeven, met de gele kant ziet hij er een beetje girly uit. Maar met de bruine kant is hij dan weer Indiana Jones. In alle geval, ’t kind is er blij mee . Het bewijs:

IMG_8903.jpg IMG_8913.jpg IMG_8902.jpg

En deze typische (huh?) Bent-looks krijgt u nog kado

IMG_8939.jpg

IMG_8933.jpg

Ook metekindje Lissa werd getrakteerd op een hoedje en mocht zelf haar stofje kiezen. Aan de combi roze + bloemekes kan geen enkele meid van 5 weerstaan…
IMG_0591.jpg

IMG_0578.jpg

en de huh?-look is blijkbaar een familietrekje

IMG_0580.jpg

Oja, de egeltjesstof van eau de mer komt van bij vermiljoen, de bloemetjes van bij koekepeertje. De effen stofjes kocht ik ooit bij Julija

3 reacties op “een keerbaar zomerhoedje

  1. magda zegt:

    hallo Lennert,
    Dit zijn allemaal prachtige ontwerpen van zomerhoedjes,héél subtiel en schattig.Nu ben ik op zoek naar patronen van genaaide zomerhoedjes, hélaas ik vind er geen.Misschien kan jij me er aan helpen? wIl je me hierover mailen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *