Aha! Nog eens een jongetje geboren in de vriendenkring. Een extra uitdaging want stofjes voor stoere jongetjes zijn moeilijk te vinden! Dan maar felle kleuren bolletjes en sterretjes.

Een slabje en tuttekoordje waren op een namiddagje gefikst maar ik wou iets extra maken: letters! Ik dacht: LOE, 3 letters, ideaal, lang kan dat niet duren. En toch ben ik er een tijdje mee beziggeweest: ik leg even uit waarom:

Lettertjes uitknippen = easy. (al maak je ze beter wat groter, dat maakt het opvullen van de letters een stuk makkelijker)

Stofjes met de goede kant tegen elkaar leggen, vastspelden en de lettertjes toestikken= easy.
Bij het stikken moet je 1 zijde openlaten om de letters binnenstebuiten te kunnen keren en op te vullen met pandavulling en belletjes.

Een L, een E, ok, dat gaat vlotjes… maar dan die O! Een uur heb ik geprobeerd die O binnenstebuiten te keren, een uur! 2 externe consultaties later zijn we dan maar tot de vaststelling gekomen dat dat gewoon niet kan zonder de O door te knippen! Je ziet, mijn ruimtelijk denkvemogen heeft zo z’n beperkingen…
Uiteindelijk de O dan maar doorgeknipt, opgevuld en daarna met de hand toegenaaid, en ook daar kruipt heel wat tijd in.

Ziehier het resultaat!

letters

De letters zijn niet helemaal uitgedraaid hoe ik het voor ogen had. Om 1 of andere reden trekken die altijd wat scheef in de plooien. Och ja, het heeft zo z’n charmes zeker? En zus Hasse ging er meteen mee aan de haal dus ik was best tevreden.

Nog een fotootje van het LOE-assortimentje

letters slab groen witte stip tuttekoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *