Ik geef toe, ik ben wellicht 1 van de laatsten die “allemaal rokjes” heeft gekocht. shame on me. maar mijn jongens doen dan ook geen rokjes aan. De zonen09 patronen daarentegen die heb ik wel bijna allemaal liggen.
Maar goed, rokjes dus. Geen dochters maar wel metekindjes. 1tje daarvan heet Lissa en is verzot op rokjes.
Anderhalf uur had ik om een rokje te maken: de tijd dat haar papa en mama stof gingen kiezen voor een nieuwe zetel, koos zij in mijn voorraad een stofje uit. Een half metertje geweldig mooie retro stof. Een couponneke, onlangs gekocht bij Stoffen Van Leuven, geen idee van welk merk of designer, maar ik was meteen verkocht toen ik het zag. En Lissa blijkbaar ook want ze had snel gekozen. Snel even naar Mertens voor bijpassende boordstof en satijnen biaislint et voila, een uur later stapte ze hier buiten met een nieuw rokje rond haar smalle poep.

IMG_3846

IMG_3847 IMG_3849

IMG_3848

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *